• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,09 %0.06
  • STERLIN 44,61 %0.06
  • ALTIN 2.980,74 %0.89
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %1.04
  • ETHERIUM 2.620 %-0.23
12°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, cenaze yemeklerinin artık sunulmayacağına dair bir karar alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Memişkahya Mahallesi'nde, dikkatsizlik sonucu meydana gelen otomobil ile tır çarpışmasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'nde arızayı gidermek için vinç yardımıyla elektrik direğine çıkan bir tamirci, operatörlerle yaşadığı tartışma sonucu...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Gaziantep yolu üzerinde faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın, maddi hasara yol açtı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Onikişubat ilçesi, Kocabeyli Camii civarında bir sürücü kontrolünü kaybederek otomobiliyle bir evin duvarına çarptı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Hacıbebek Mahallesi'nde bir hafriyat kamyonu kontrolünden çıkarak devrildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Cengiztopel Mahallesi'nde bir ikamette çıkan yangında ev sahibi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Uçuruma Düşen Vatandaş Askeri Helikopterle Kurtarıldı. Ağır Yaralanan 25 Yaşındaki Genç Hastanede Hayatını Kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Sadıklı Mahallesi’nde, bir kişinin uçuruma yuvarlanması üzerine kurtarma ekipleri seferber oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, baraj gölüne düştü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan üzücü bir kaza sonucu, 76 yaşındaki Abdullah Purtaş isimli elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen...