Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan kırsalında vatandaşların uzun süredir yaşadığı ulaşım sorununa çözüm getirdi. İlçeye bağlı Bakış, Güneşli ve çevre mahallelerinde toplam 5 bin metrekarelik yol ağı, 4 Milyon TL yatırımla kilit parke ile kaplandı.

Bakis Mahallesi Kilit Parke 2

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’e Yeni Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’e Yeni Ulaşım Yatırımı
İçeriği Görüntüle

Daha önce yaz aylarında toz, kışın ise çamur nedeniyle zorluk yaşanan yollar, yapılan düzenleme sayesinde artık çok daha güvenli ve konforlu hale geldi. Çalışmalar, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırırken aynı zamanda bölgenin ulaşım standardını da yükseltti.

Bakis Mahallesi Kilit Parke 5

Bakış Mahalle Muhtarı Doğan Yüksek, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Yıllardır sorun yaşadığımız yollarımız Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle kalıcı şekilde yenilendi. Başkanımız Fırat Görgel ve emeği geçen tüm ekiplere mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.