Yiğitler Mahallesi E233 Sokak'ta bulunan evlerine gelen Ahmet Özmen, eşi Ümran ve oğlu Yusuf Hakan'ı kanlar içinde yatarken buldu. Şok edici manzara karşısında büyük bir üzüntü yaşayan baba, durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetersiz Kaldı

Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, Yusuf Hakan Özmen'in boğazındaki kesik nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Ümran Özmen ise ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Ümran Özmen de olaydan 5 saat sonra yaşamını yitirdi.

Kütahya'da 19 Yaşındaki Genç Annesini Öldüren Üvey Babasını Vurdu! Kütahya'da 19 Yaşındaki Genç Annesini Öldüren Üvey Babasını Vurdu!

Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelere göre, Ümran Özmen'in oğlunu jiletle boğazını keserek öldürdüğü, ardından aynı jiletle kendi boğazını keserek intihara teşebbüs ettiği tespit edildi. Yusuf Hakan Özmen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Baba Gözyaşlarına Boğuldu

Olayın ardından büyük bir acı yaşayan baba Ahmet Özmen, gözyaşlarına boğuldu. Polis ekipleri, anne ve oğlunun trajik ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.