Yeni dönem için protokol, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt arasında imzalandı. Bu kurslar sayesinde, özellikle dezavantajlı öğrencilerin üniversite sınavına daha iyi hazırlanabilmeleri hedefleniyor. Kurslar, deneyimli eğitimciler ve modern eğitim materyalleriyle desteklenirken, öğrenciler deneme sınavlarını da içeren kaynak kitaplara erişim sağlayacak.

Başkan Toptaş, eğitime verdikleri desteğin altını çizerek, “Geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin en iyi eğitimi alması büyük bir önem taşımaktadır. Bu bilinçle, gençlerimizin üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşmaları için ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz üniversite hazırlık kurslarımızı devam ettiriyoruz. Tesislerimizden maksimum seviyede faydalanmak ve ‘eğitimde fırsat eşitliği’ni sağlamak hedefiyle özellikle dezavantajlı öğrencilerimizin başarılı olması için hayata geçireceğimiz Üniversite Hazırlık Kursları’mızda yeni dönemi başlatıyoruz,” dedi.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, 19 Eylül Gaziler Günü Programına Katıldı Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, 19 Eylül Gaziler Günü Programına Katıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ise, Onikişubat Belediyesi'nin sunduğu imkânlar ve işbirliği için teşekkür ederek, “Bu kurslar sayesinde öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarını sağlamak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için elimizden gelen en yüksek çabayı göstereceğiz,” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur