Fırat Görgel, “6 Şubat depremlerinin ardından şehirde büyük bir yeniden yapılanma süreci başladı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlanan 10 milyar TL’lik kaynakla altyapı projelerimizi hızla ilerletiyoruz. Şu ana kadar 20 bine yakın konut teslim edildi ve yıl sonuna kadar bu rakamın iki katına çıkmasını hedefliyoruz. 2025 yılı itibarıyla tüm vatandaşlarımız yeni konutlarına kavuşmuş olacak. Sağlık, eğitim ve sanayi alanlarındaki yatırımlarımız da devam ediyor. Şehrin her köşesinde inşaat faaliyetleri hızla sürüyor” dedi.

Görgel, altyapı projelerine ek olarak sosyal projelere de büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Altyapı yatırımlarına büyük bir kaynak ayırmanın yanı sıra, sosyal projelerle de hemşehrilerimizin moral ve motivasyonunu artırıyoruz. Kadınlar ve gençler için çeşitli projeler yürütüyoruz. Şehrimizin yeniden inşası sürecinde, vatandaşlarımızın desteklenmesi ve motivasyonlarının artırılması büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Kolonyacım: Kolonya Dünyasında Bir Numara Kolonyacım: Kolonya Dünyasında Bir Numara

Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’na da değinen Başkan Görgel, “20 yıl aranın ardından düzenlenen fuarımız büyük bir ilgi gördü. İlk iki gün içinde 110 bin ziyaretçi ağırladık. Fuarımız, sadece eğlenceli etkinlikler sunmakla kalmayıp, depremzede esnaflarımıza da ekonomik destek sağladı. 31 Ağustos’a kadar sürecek fuarımızda, konserler, çocuk oyun alanları, deneyim alanları ve alışveriş fırsatları ile vatandaşlarımıza keyifli zaman geçirme imkânı sunacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur