Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmetler alanında yürüttüğü çalışmaları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile koordinasyon içinde sürdürmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta Mesleki Eğitim Seferberliği
Kahramanmaraş’ta Mesleki Eğitim Seferberliği
İçeriği Görüntüle

Bu kapsamda, Kahramanmaraş’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile bir araya geldi. Görüşmede, şehirde yürütülen ve planlanan sosyal destek projeleri masaya yatırıldı.

Başkan Görgel, belediye olarak sosyal yardımlar, dezavantajlı gruplara yönelik destekler ve aile odaklı projelerle toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 2025 yılında gerçekleştirilen desteklerin 600 milyon TL’ye ulaştığını kaydeden Görgel, 2026’da bu rakamın daha da artırılacağını ifade etti.

Görgel, Kahramanmaraş’ın yeniden inşa sürecinde sosyal hizmetlerin güçlü bir dayanışma zemini oluşturduğunu vurgulayarak Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.