Bebeğe tecavüz olayının ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, bebeğin annesi B.Y. ve 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.Y.'nin başına aldığı darbeler sonucunda hastaneye kaldırıldığı ve doktorların yaptığı incelemeler sonucunda bebeğin hem cinsel istismara maruz kaldığı hem de beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Korkunç olay nasıl ortaya çıktı?

Olay, bebeğin annesi B.Y.'nin S.Y.'yi uyandıramaması üzerine 3 gün sonra Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmesiyle ortaya çıktı. Anne, bebeğin bezinde kan lekeleri gördüğünde durumun ciddiyetini fark ettiğini ancak konuyu örtbas etmeye çalıştığını ifade etti. Doktorlar, bebeğin vücudundaki morluklar ve darp izleri üzerine hemen polisi bilgilendirdi. Bebeğin hayati tehlikesi nedeniyle Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek acil beyin ameliyatına alındığı bildirildi.

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası Bir Can Daha Aldı! Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası Bir Can Daha Aldı!

Anne ve 4 kişi tutuklandı

Soruşturma kapsamında annenin yanı sıra, birlikte yaşadığı S.Ö., komşusu K.A., K.A.'nın 13 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki başka bir çocuk da gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın duyulmasıyla birlikte mahalle halkı büyük üzüntü ve öfke yaşarken, mahalle muhtarı Recai Öztürk, ailelerin sorunlu olduğunu ve yaşanan olayın mahalle adına utanç verici olduğunu söyledi.

Editör: Dilek Nur