Kahramanmaraş'ta PÖH Ekiplerinden Nefes Kesen Kurtarma Tatbikatı Kahramanmaraş'ta PÖH Ekiplerinden Nefes Kesen Kurtarma Tatbikatı

Cezaevinde intihar ettiği bildirilen Garipoğlu hakkında, yıllardır ölmediği ve yurt dışında yaşamını sürdürdüğü iddiaları gündemdeydi. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu gelişmeyi duyurdu.

Mezar Açılacak ve Fethi Kabir İşlemi Gerçekleşecek

Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamada Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verdiğini bildirdi. Epözdemir, "Müvekkilimiz Süreyya Karabulut'un talebi üzerine etkili bir hukuki süreç başlattık ve sonunda bu kararı aldık. Mezar açılacak ve fethi kabir işlemi yapılacak" dedi.

Kamu Vicdanı Rahatlatılacak

Yıllardır kamuoyunda tartışılan ve sosyal medyada sıkça gündeme gelen "Cem Garipoğlu ölmedi mi?" sorusu, mezarın açılmasıyla netlik kazanacak. Epözdemir, "Bu işlem, kamu vicdanını rahatlatacak ve yıllardır süren spekülasyonları sona erdirecek" diye ekledi. Sürecin titizlikle takip edileceği ve kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

Editör: Dilek Nur