• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.200 %0.32
  • ETHERIUM 2.543 %3.35
21°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta tarım alanında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sumagron Tarım’ın sahibi Ali Sefa Polat, kıraç arazilerde tarımı yeniden canlandırmayı amaçlayan bir projeye imza attı. Bu projeyle, suya ihtiyaç duymadan ve dağlık alanlarda kendiliğinden yetişebilen sumak bitkisi, seralarda fidesi üretilerek çiftçilere sunulacak.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı’ndan Mercek-22 Operasyonu: 78 İlde, 1. 847 Şüpheli, 1.790 Silah Yakalandı.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, yılın üçüncü enflasyon raporunu kamuoyuyla paylaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'de sosyal medya platformlarına getirilen erişim kısıtlamalarının ardından, şimdi de popüler oyun platformu Roblox'a erişim engeli getirildi. 15 milyondan fazla oyuncusu bulunan Roblox, Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan karar doğrultusunda erişime kapatıldı.

1 ay önce GÜNCEL

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda önemli bir değişiklik yaşandı. Vekaleten yürütülen İl Başkanlığı görevinden ayrılan Cüneyt Doğan'ın yerine Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül atandı.

1 ay önce GÜNCEL

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde mısır tarlasında yeni doğmuş bir bebek bulunması, büyük bir şaşkınlık ve endişeye yol açtı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 18 Mahalleye Su Kesintisi Uyarısı: Bu Gece Başlayacak, Yarın İkindiye Kadar Sürecek!

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 8 Ağustos Perşembe günü geniş kapsamlı bir elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. Akedaş'ın yaptığı açıklamaya göre, şehrin birçok ilçesini etkileyen kesinti, şebeke yenileme, bakım çalışmaları ve arıza giderme işlemleri nedeniyle gerçekleştirilecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde yaşanan akraba kavgası dehşet verici bir hal aldı. Taşlı ve silahlı kavganın sonucu olarak, göğsüne taşla vurulan bir kişi kalbinin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 7 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen olayda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık, arama-tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucu şehidin hayatını kaybettiğini belirtti.