• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,17 %0.25
  • STERLIN 45,53 %0.25
  • ALTIN 2.877,41 %1.70
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.950 %-0.79
  • ETHERIUM 2.557 %3.18
22°
1 ay önce GÜNCEL

Kurban bağışı yapmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin en anlamlı yollarından biridir. Kardeş Eli Derneği, adak kurbanı ve akika kurbanı gibi farklı kurban kesim hizmetleri sunarak, hayırseverlerin yardımlarını en doğru şekilde ulaştırmalarına yardımcı oluyor. Bu yazıda, kurban bağışının önemi ve Kardeş Eli'nin bu alandaki faaliyetleri hakkında bilgi edineceksiniz. Kurban bağışı ile hem dini vecibelerinizi yerine getirebilir hem de muhtaç insanların yüzünü güldürebilirsiniz.

1 ay önce GÜNCEL

Adana'nın Kozan ilçesi sabahın erken saatlerinde art arda meydana gelen üç depremle sarsıldı. Depremler AFAD tarafından 4.6, 4.5 ve 4 büyüklüğünde olarak kaydedildi. Depremler Kahramanmaraş'ta da şiddetli şekilde hissedildi.

1 ay önce Ekonomi

Kahramanmaraş, 2024 yılının ilk altı ayında çelik mutfak eşyası ihracatında büyük bir başarıya imza attı. Deprem sonrası hızla toparlanarak üretime yeniden başlayan şehir, 100 milyon dolarlık çelik mutfak eşyası ihracatı gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Cennetpınarı Mahallesi’nde, Elif Ana Türbesi’nde Muharrem ayını anma etkinliği gerçekleştirildi. Yurt dışından ve çevre illerden gelen yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, zengin bir programla dikkat çekti.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi, 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından ilçede meydana gelen ağır hasarların etkilerini gidermek için yoğun bir çaba harcıyor.

1 ay önce Ekonomi

Altın fiyatları yeniden rekor seviyelere ulaşırken, finans analisti İslam Memiş'in açıklamaları ayrıntılı olarak takip ediliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Kuzucak Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın ardından, yangına havadan ve karadan müdahale eden ekipler, alevlerin kapsamının arttırılmasına çalıştı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Minehöyük Mahallesi yakınlarındaki bir gölette, 32 yaşındaki Mesut Çelik ve 15 yaşındaki kızı boğularak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Su Fiyatlarına Yine Zam: Metreküp Fiyatı 13,72 TL’ye Yükseldi