• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,15 %0.20
  • STERLIN 45,50 %0.20
  • ALTIN 2.878,50 %1.74
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.666 %-1.7
  • ETHERIUM 2.553 %3.7
22°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın'da düzenlenen 1. Su Sporları ve Doğa Festivali'ne katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ın sahip olduğu doğal güzelliklerin tanınırlığını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta bu sabah, bir kadın Madalyalı Kavşak'taki alt geçide atlamaya çalışarak intihar girişiminde bulundu. Olayın duyulmasının ardından çevredekilerin ihbarıyla polis ekiplerintihar girişimii hemen harekete geçti.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nden Büyük Operasyon: 151 Kişi Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde saat 19.04'te 3,8 büyüklüğünde ve 11,86 kilometre derinlikte bir deprem meydana geldi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, KAFUM Atatürk Parkı’nda devam eden Geleneksel Ağustos Fuarı hazırlıklarını yerinde inceledi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehrin önemli turizm bölgelerinden biri olan Ilıca'da gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bölgenin katma değerini artırmak için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini duyurdu. Görgel, yerleşim yerlerinin sorunlarını tespit ederek çözüm yolları arayacaklarını ve bu doğrultuda sürekli yatırımlar yapacaklarını belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Instagram'a getirilen erişim engeline dair ilk kez resmi bir açıklama yaptı. Erdoğan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) sosyal medya platformu Instagram'a uyguladığı erişim engelini değerlendirirken, dijital medya üzerindeki artan sorunlara dikkat çekti.

1 ay önce GÜNCEL

Instagram kullanıcılarını ilgilendiren erişim engeli konusunda önemli bir adım atıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapılan Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Milli Eğitim Bakanlığı- Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’dan görevi devraldı.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılı Temmuz ayına ait enflasyon verilerini duyurdu.