• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.236 %-0.55
  • ETHERIUM 2.534 %-0.12
22°
2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikisubat ilçesinde bulunan Meydan Göleti, son günlerde 40 dereceyi aşan sıcaklıklardan bunalan inekler için bir serinleme noktası haline geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgenin yeniden inşası ve iyileştirilmesi için uluslararası kuruluşlardan toplamda 3,8 milyar dolarlık finansman sağlandığını açıkladı. Bu finansmana ek olarak Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası'ndan 250 milyon avro daha temin edildi.

2 ay önce GÜNCEL

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlere GSB Yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvuruların başladığını duyurdu.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda düzenlenen geniş çaplı "Define-1" operasyonunda, 47 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Kınıkkoz Mahallesi'nde şiddetli yağışlar sonucu toprak kayması meydana geldi. Bu durum, yolun kapanmasına yol açarken, yetkililer hızla müdahale ederek yolu yeniden trafiğe açtı.

2 ay önce GÜNCEL

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremler sonrası Kırklareli Valiliği, ağır hasar gören bölgelere yardım seferberliği başlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla attı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde hafriyat yüklü kamyon devrildi, sürücü yaralandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Suçüstü Yakalanan Üç Şüpheli Tutuklandı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Fetih Bulvarı'nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışması tamamlandı.