• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.802 %-1.24
  • ETHERIUM 2.552 %0.1
22°
2 ay önce Ekonomi

Altın piyasaları, yatırımcıların yakın takibinde yer almaya devam ediyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta iki jeotermal kaynak ve jeotermal kökenli gaz ile bir jeotermal kaynak su arama alanı ihale ediliyor. Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından duyurulan bu ihale, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında ilan edildi.

2 ay önce GÜNCEL

Japon inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, Türkiye'deki deprem riski hakkında çarpıcı uyarılarda bulundu. TGRT Haber'e konuşan Moriwaki, özellikle İstanbul, Bursa, Tunceli ve Bingöl'ün büyük depremlerle karşı karşıya olduğunu belirtti. İşte detaylar...

2 ay önce GÜNCEL

Yurtdışı Atılım, girişimcilere ve yatırımcılara Hollanda’da iş kurma konusunda kapsamlı ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Erkenez Mahallesi'nde çıkan yangında, dumandan etkilenen bir kişi, itfaiye erinin zamanında müdahalesi sayesinde hayatta kaldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Operasyon: Çeşitli Suçlardan Aranan 3 Şahıs Yakalandı

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, uzun bir aranın ardından yeniden düzenlenecek olan "Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı" ile ilgili heyecan verici bir duyuru yaptı.

2 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a geldi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında, Divanlı Mahallesi Muhtarı Atilla Erimhan, mahallesinde yapılması gereken planlamaların akıbetini sordu.

2 ay önce Spor

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 futbol sezonu için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni yönetimiyle şampiyonluk hedefleyen İstiklalspor, güçlü bir kadro oluşturmak için önemli isimlerle anlaşmaya vardı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Kürtül Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Kürtül, yıllardır Behçet Hastalığı ile mücadele ediyor ve yaşadığı zorluklara dikkat çekmek için çağrıda bulundu.