• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.199 %-0.08
  • ETHERIUM 2.544 %-0.42
29°
2 ay önce GÜNCEL

Akedaş Kahramanmaraş'ta 11 Temmuz perşembe günü gerçekleştirilecek elektrik kesintisini duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 12.54'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, sarsıntının 14,27 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş dahil olmak üzere 19 ilde gerçekleştirilen "Düğüm-1" operasyonları sonucunda, nitelikli dolandırıcılık suçlarıyla ilgili 88 şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir tırın yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpması sonucu yaşanan kaza ölümle sonuçlandı.

2 ay önce SİYASET

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, "Kahramanmaraşlı yerel siyasiler olarak en büyük gücümüz ve sermayemiz aramızdaki birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Rabbim muhafaza eylesin ve geliştirsin inşallah." dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen orman yangını, hızlı müdahale sayesinde yaklaşık 3 saat içinde kontrol altına alındı.

2 ay önce GÜNCEL

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi, 4.2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Saat 00.41'de meydana gelen deprem, Malatya'nın yanı sıra Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi.

2 ay önce GÜNCEL

Malatya, 6 Şubat depremlerinin ardından önemli bir araştırma merkezi haline geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Çin’den gelen bilim insanları, Malatya Fayı üzerinde üç yıl sürecek kapsamlı bir inceleme başlattı. TÜBİTAK ve Çin Bilim Akademisi’nin desteklediği bu projede, depremin etkilerini ve gelecekteki riskleri değerlendirmek amaçlanıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi'nde serinlemek amacıyla hayvanlar için oluşturulan gölete giren 3 kişi boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Birlik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Kuzugüden, Turgut Özal Bulvarı'na alt ve üst geçitli yol yapılması gerektiğini vurguladı.