• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.955 %0.46
  • ETHERIUM 2.559 %-0.04
18°
2 ay önce Ekonomi

ÖTV artışları sonrasında birçok sigara markası fiyatlarını artırırken, JTI dikkat çeken bir adım attı ve tüm sigara markalarında 6 TL indirim yapma kararı aldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta 'garanti kupon' vaadiyle piyasayı 40 milyon lira dolandıran 14 kişi tutuklandı.

2 ay önce Spor

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ''Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle ve nefretle kınıyorum! Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonunu lanetliyorum. Size söz Merih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim!'' dedi.

2 ay önce GÜNCEL

CHP’li Ateş TOKİ'nin İlk Arsam programı kapsamında mağdur edilen vatandaşlar ile toplantı yaptı

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Temmuz ayında su fiyatlarına bir kez daha zam yaparak yeni tarifeyi açıkladı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ağırladı. Başkan Görgel, “Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak tesislerle sağlık alanındaki sorunlarımız çözüme kavuşacak” dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen deprem, bölgeyi sarsarak vatandaşları endişelendirdi. Göksun merkezli depremin büyüklüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 3.5 olarak açıklandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kapsamlı soruşturma sonucunda, sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı belirlenen 14 kişi tutuklandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasara yol açtı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta Yol Yenileme Çalışmaları: Bayazıtlı Mahallesi'nde Kuzey Çevre Yolu Bağlantısı Tamamlandı.