• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.045 %0.94
  • ETHERIUM 2.570 %0.94
19°
2 ay önce Ekonomi

Altın fiyatlarında önemli bir düşüş yaşandı ve bu durum yatırımcıların dikkatini çekiyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Uçuruma Düşen Vatandaş Askeri Helikopterle Kurtarıldı. Ağır Yaralanan 25 Yaşındaki Genç Hastanede Hayatını Kaybetti.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir otomobil, Sümbüllü rampasında seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek taş duvara çarptı. Kaza sonucu sürücü hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerle kazanın nedeni araştırılıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Sadıklı Mahallesi’nde, bir kişinin uçuruma yuvarlanması üzerine kurtarma ekipleri seferber oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, baraj gölüne düştü.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Kahramanmaraş’ta ağırlayarak, kentin imar ve inşa çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Bakan Kurum, kalıcı konutların inşasından heyelan bölgelerine, fay sakınım bandından raylı sistem projelerine kadar birçok müjdeyi duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fırat Görgel'in vaadi olan raylı sistem projesi Kahramanmaraş için gerçeğe dönüşüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda, şehre raylı sistemle ulaşım müjdesi verildi.

2 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat depreminin merkezi Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan üzücü bir kaza sonucu, 76 yaşındaki Abdullah Purtaş isimli elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler kapsamında, mahalleye yaklaşık 2 kilometrelik yeni içmesuyu hattı kazandırılıyor.