• DOLAR 34,08 %-0.10
  • EURO 38,13 %-0.09
  • STERLIN 45,44 %-0.09
  • ALTIN 2.875,09 %0.00
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.898 %-0.16
  • ETHERIUM 2.551 %-0.35
15°
2 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kütahya'da meydana gelen trajik bir olayda, Mehmet Furkan Ş. (19) isimli genç, annesini av tüfeğiyle öldüren üvey babası Ünal Koçer'i tabancayla vurarak öldürdü.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, şehirlerarası karayollarında trafik düzeni ve güvenliğini artırmak için hava araçlarıyla özel denetimler gerçekleştireceğini duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görevinden affını istedi. Yerine Prof. Dr. Kemal Memişoğlu atandı.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiklikleri ve Kaymakamlar Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta beş ilçenin kaymakamı ve bir vali yardımcısı değişti.

2 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediğini açıkladı. Özhaseki, uzun süredir çeşitli görevlerde bulunduğunu, büyük bir sorumlulukla çalıştığını ve bundan sonra aile vakfında hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

2 ay önce Ekonomi

3 Temmuz'da açıklanacak olan Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) ile birlikte sigara ve akaryakıt üzerindeki ÖTV zamları da netleşecek.

2 ay önce Ekonomi

Altın piyasasında yeni haftaya düşüşle başladı.

2 ay önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, bugün yaptığı bir açıklamayla berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasını başlattığını duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'te Avusturya ile oynayacağı önemli mücadeleyi sporseverlerle buluşturmak için harekete geçiyor.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vezir Hoca Bulvarı ve Rasim Özdenören Caddesi'nin ardından şimdi de Fetih Bulvarı'ndaki deforme olmuş yollar, sıcak asfaltla yenileniyor.