• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %-1.49
  • ETHERIUM 2.535 %-0.21
22°
3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sıfır atık ve çevre sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla KAÇSAM’da (Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi) Geri Dönüşüm Atölyesi düzenledi. Çocuklar, geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri ürünleri Filistin Bayrağı’nın renklerine boyayarak, Filistin'de yaşanan zulme dikkat çekti.

3 ay önce Ekonomi

Motorinde yaklaşık bir hafta önce yapılan 1 TL'lik indirimin ardından, bu gece yarısından itibaren yeni bir zam geliyor.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada ilçede belirlenen 1 noktada satış, 3 noktada ise kesim yapılabileceği duyuruldu. Açıklamada, 5 Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşların kurbanlarını kesebileceği, temizliğini ise belediye ekiplerinin yapacağı belirtildi. Ayrıca, çevre ve insan sağlığı açısından tehlike oluşmaması adına vatandaşlar uyararak kurbanlarını belirlenen kesim noktalarında kesmeleri gerektiği vurgusu yapıldı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Depremi tahminiyle dikkat çeken SSGEOS, Türkiye ile ilgili yeni bir iddiayı ortaya attı ve bazı illerde yeni depremler olabileceğini öne sürdü.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın önceki dönem Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. Bu atama, yerel siyasette ve belediye yönetiminde önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor.

3 ay önce GÜNCEL

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Kahramanmaraşlıların yaşadığı sorunları ve endişeleri gündeme getirdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı süresince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, şehirlerarası karayollarında sürücülerde "algılanan yakalanma riski duygusu"nun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, çeşitli trafik ihlallerinin önlenmesine yönelik havadan özel trafik denetimleri gerçekleştirilecek.

3 ay önce SAĞLIK

Kahramanmaraş mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan sumak ekşisi, yemeklere kattığı benzersiz tat ve sağlığa olan faydalarıyla dikkat çekiyor. Hem yerel hem de ulusal mutfaklarda giderek popülerleşen bu doğal tatlandırıcı, yemeklerin tadını derinleştirerek farklı bir boyut kazandırıyor.

3 ay önce Ekonomi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ortaklığında kurulan Kahramanmaraş Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. için imzalar atıldı ve şirketin kurulum süreci resmi olarak tamamlandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Avşar Mahallesi'nde bulunan deprem çadırlarında meydana gelen yangın, bölgede kısa süreli bir paniğe neden oldu.