Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetlerini artırarak sürdürüyor. Çocukların kişisel becerilerini geliştirmesine, yeni hobiler edinmesine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen Çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, minikler geri dönüşümden faydalanarak birbirinden değerli ürünler ortaya çıkardı.

Mutlu Kaya: “Çocuklarımızın İnce Düşünceleri Bizi Gururlandırdı”

Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, “Sıfır atık ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz ve bu kapsamda çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenliyoruz. Bugün, çocuklarımızla birlikte Çocuk Sanat Merkezi’nde anlamlı bir atölye çalışması gerçekleştirdik. Çocuklarımızın geri dönüşümden ürettikleri ürünleri Filistin Bayrağı’nın renklerine boyayarak, oradaki zulme dikkat çekmesi bizi gururlandırdı. Bu anlamlı fikirlerinden dolayı çocuklarımızı kutluyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimizin ve hemşehrilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Kahramanmaraş'ta Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar Kapıda! Kahramanmaraş'ta Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar Kapıda!

Kacsam 2

Minikler Geri Dönüşümün Önemini Öğrendi

Geri Dönüşüm Atölyesi’ne katılan 7. sınıf öğrencisi Eylül Korkmaz, “KAÇSAM’ın bize çok büyük katkısı oldu. Geri dönüşümden yeni ürünler oluşturduk ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum. Bu güzel etkinlik için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 9 yaşındaki Burak Saygılı ise, “Burada arkadaşlarımla oyun oynadık, eğlendik ve yeni ürünler yaptık. Geri dönüşümün önemini öğrendik” dedi.

Editör: Dilek Nur