• DOLAR 34,00 %-0.20
  • EURO 38,08 %0.38
  • STERLIN 45,25 %0.38
  • ALTIN 2.828,93 %0.93
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %4.52
  • ETHERIUM 2.469 %6.53
22°
3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 6 Şubat 2023 depremlerinde ağır hasar gören binaların yüzde 90'ının yıkıldığını ve enkazlarının kaldırıldığını duyurdu. Valilik toplantısında konuşan Ünlüer, tüm hak sahiplerini ev sahibi yapma hedeflerini açıkladı.

3 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı Sonrası Millete Seslendi: '85 Milyonun Hükümetiyiz'

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Hayat Yeniden Vakfı Açılış Galası ve Kırmızı Bisiklet Projesi Lansmanı’na katıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Narkoçelik-20 operasyonunda, Güney Amerika'dan Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı yapmaya çalışan bir organize suç örgütüne darbe vuruldu. Operasyon kapsamında 373 kilogram kokain ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arkasında yapım aşamasında olan TOKİ inşaatında meydana gelen yangın, büyük paniğe ve maddi hasara neden oldu.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde Boş Arazide Paniğe Neden Olan Yangın Elektrik Kesintisine Yol Açtı: İtfaiye Ekipleri Yangına Hızla Müdahale Etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden kahreden bir haber geldi. Kendi kullandığı traktörün altında kalan 13 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon sonucunda sahte Eurolar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Adıyaman'da Kan Donduran Saldırı: Husumetlisine Bıçaklı Saldırıda Bulunan Şüpheli Yakalandı

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde bir otomobilde çıkan yangın, mahallede paniğe neden oldu. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı.