• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • STERLIN 45,37 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
22°
7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerinde 14 Şubat Çarşamba günü karla karışık yağmur, Dulkadiroğlu, Andırın, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde ise sağanak yağış bekleniyor...

7 ay önce ASAYİŞ

Kocaeli'nde 4 yaşından 14 yaşına kadar öz yeğenine cinsel istismarda bulunan sapık amca 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

7 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarla, Türkiye genelinde organize suç örgütlerine yönelik büyük bir darbe vuruldu.

7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Özel Sular Akademi Hastanesi’nde “İş Sağlığı ve güvenliği eğitimi” Konulu Hizmet İçi Eğitim programı düzenlendi.

7 ay önce GÜNCEL

Antalya'da etkili olan şiddetli yağışta bir kişi yaşamını yitirdi. Bölgede çalışmalar devam ediyor. Kentte etkili olan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

7 ay önce GÜNCEL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) iş dünyasıyla bir araya geldi.

7 ay önce GÜNCEL

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde deprem bölgesine gönderilmek için toplanarak Üsküdar Belediyesi'ne teslim edilen yardım malzemeleri otoparkta öylece bekletildiği ortaya çıktı. AKP'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, olaydan habersiz olduğunu ancak araştırılacağını söyledi.

7 ay önce GÜNCEL

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, deprem korkusu yaşayanlara seslenerek, taşınabilecekleri 9 güvenli ili sıraladı.

7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Çelişkili 'Uygun Olmayan Alan' Kararı: Fay Hattı, AKP'ye Yakın Yerleri Es Geçiyor...

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybeden bir otomobil, orta refüje çarptı. Olayda araçta bulunan 3 kişi yaralandı.