• DOLAR 34,20 %0.11
  • EURO 38,17 %-0.03
  • STERLIN 45,88 %-0.03
  • ALTIN 2.899,56 %-0.71
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.59
  • ETHERIUM 2.611 %-2.11
22°
9 ay önce GÜNCEL

TBMM'de 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrasındaki çalışmalarda eksiklikler olduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 'Eksiklerimiz oldu mu? Elbette oldu. Sizlerden helallik istiyoruz' dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

9 ay önce GÜNCEL

Türkiye genelindeki hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı 'Sessiz Yürüyüş' düzenleyerek tepki gösterdi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Edebiyat ve Sanat Derneği (MESDER) ve MADO işbirliğiyle düzenlenen ödüllü "Deprem ve yaşam Konulu Ulusal öykü yarışması" sonuçlandı.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta depremden hasar gören Şazibey Sabit Balık Pazarı, Gayberli Mahallesindeki yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta bulunan TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde zarar gören okullar için el birliğiyle sıra üretimine başladı.

9 ay önce Ekonomi

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren HAK-İŞ Kahramanmaraş İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ, 2024 yılı asgari ücretiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

9 ay önce Spor

Kurulduğu günden bu yana farkındalık etkinlikleri ile dikkatleri çeken Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü hentbol da destan yazıp zorluklar içerisinde Play-Off’lara kalmayı planlıyor.

9 ay önce Sağlık

Kahramanmaraş'ta Uzun Bekleyişin Ardından Kadavradan Gerçekleşen Böbrek Nakli Güldane Saz'ı Yeniden Yaşama Bağladı.

9 ay önce SİYASET

Yerel seçimlere yaklaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, deprem bölgesinde stratejik bir değişim planı içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Kilis ve Şanlıurfa'da mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmeyeceği konuşuluyor. Gaziantep'te ise Fatma Şahin'in durumu belirsiz.