• DOLAR 34,21 %-0.01
  • EURO 37,86 %0.17
  • STERLIN 45,48 %0.17
  • ALTIN 2.923,93 %-0.19
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.411 %-1.76
  • ETHERIUM 2.376 %-4.38
18°
10 ay önce EĞİTİM

İki Dünya Savaşı'nda da kaybeden ittifakta yer alan hangisidir Japonya Fransa İtalya Almanya Mihver ittifakının üç büyük ortağı Almanya, İtalya ve Japonya’ydı. Bu ülkeler, Kıta Avrupası’nda Alman ve İtalyan hâkimiyetinin yanı sıra Doğu Asya’da Japon hâkimiyetini kabul etmiştir. II. Dünya Savaşı sırasında beş Avrupa ülkesi daha Mihver ittifakına katılmıştır. Almanya’nın Avrupa’da bulunan Mihver müttefiklerinin tamamı, Holokost sırasında Yahudilere yapılan zulüm ve katliamlara belirli ölçüde katı

10 ay önce YAŞAM

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından özel olarak oluşturulan "+1 Sokağı"nda yaşayan down sendromlular, çeşitli etkinliklere katılıyor.

10 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma uğrattığı Hatay'da enkazlardan ceset çıkmaya devam ediyor...

10 ay önce Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen KOBİ'ler için açıkladığı 450 milyon dolarlık finansmanın işletmelerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını bildirdi.

10 ay önce YEREL YÖNETİM

KASKİ ekiplerinin, Onikişubat ilçesinde yeni içme suyu deposu ve içme suyu hattındaki çalışmaları devam ediyor.

10 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

MANİSA’da anne ve kızı asansörde ölü bulundu. Asansörde cinayete kurban giden anne ve kızın katil ya da katilleri aranıyor.

10 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Samsun konteyner çarşı esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ile hasbihal eden Başkan Okay, birlik ve beraberlik içerisinde asrın felaketinin yaralarını saracaklarını söyledi.

10 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Güvenilir Ürün Zirvesiyle esnaf ayağa kaldırılıyor.

10 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta depremin ardından yağmacılara engel olmak isteyen Mehmet Özdemir’i tüfekle ateş ederek öldürdükleri öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı.

10 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.