Etkin Çözümler Sunan Mobil Tuvalet Kiralama Hizmeti Etkin Çözümler Sunan Mobil Tuvalet Kiralama Hizmeti

Törende konuşan Erbaş, toplumda güven ve huzurun sağlanabilmesi için vicdan eğitiminin önemine vurgu yaptı. Erbaş, “Cezaların caydırıcı olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Suçların caydırıcı cezalarla karşılanması, toplumda emniyetin sağlanması için önemli bir adımdır” dedi. Ayrıca, insanların ahiret bilinciyle eğitilmesi gerektiğini belirterek, “İnsanlara, dünyada işledikleri kötülüklerin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette göreceklerini anlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 10 21 At 19.47.52

Başkan Erbaş, emniyet teşkilatına destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, Kahramanmaraş depreminde şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Törenin ardından dua eden Erbaş, kurdele kesimiyle araçları emniyete teslim etti.

Whatsapp Image 2024 10 21 At 19.47.51

Törene, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve birçok vatandaş katıldı.

Editör: Dilek Nur