Sendika Başkanı Abdülaziz Yenice, yaptığı açıklamada, bazı sanatçıların LGBT lobisinin desteğiyle toplumda farklı cinsel tercihleri dayatmaya çalıştığını ifade etti.

İstanbul’un En İyi Restoran Deneyimini Grace Rooftop İle Yaşayın İstanbul’un En İyi Restoran Deneyimini Grace Rooftop İle Yaşayın

Yenice, LGBT yanlısı etkinliklere sponsor olanları ve bu organizasyonları düzenleyenleri kınayarak, bu tür girişimlerin durdurulmasını talep etti. “Küresel LGBT lobisi, ifade özgürlüğü adı altında gençleri zehirlemeye devam ediyor,” diyen Yenice, sosyal medya ve basın aracılığıyla görünürlük kazanmaya çalışan bu kişilerin dini değerleri hedef aldığını belirtti.

Müslüman ailelerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Yenice, “Son yapılan bilimsel araştırmalar göstermektedir ki, eşcinsellik geni diye bir şey yoktur ve kimse doğuştan eşcinsel olarak dünyaya gelmiyor. LGBT’nin bu iddiaları bilimsel verilerle çürütülmüştür,” dedi.

Ayrıca, gerçek sanatçıların toplumun değerleriyle buluşmayı beklediği bir dönemde, LGBT ideolojisini gençlere empoze etmeye çalışanların ilde konser vermesinin kabul edilemeyeceğini belirtti. Yenice, “Diyanet-Sen ve Kahramanmaraş halkı olarak LGBT etiketli girişimlere izin vermeyeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur