• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
19°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ı etkisi altına alan yoğun sis, şehirde trafik akışını olumsuz etkiliyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesi'nin de müteahhidi olan Tevfik Tepebaşı'nın serbest bırakıldığına dair yanlış anlaşılma üzerine bir basın açıklaması yapıldı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş şehir merkezinde şiddetli fırtına ve yağmur etkili olurken, yüksek kesimlere ise yoğun şekilde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen olayda, seyir halindeki LPG'li bir otomobil ansızın patladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Jandarma Ekiplerinin Başarılı Operasyonuyla Afganistan Uyruklu 27 Kaçak Göçmen Ve Organizatörleri Kıskıvrak Yakalandı!

GÜNCEL

Kahramanmaraş, İl Göç İdaresi Başkanlığı'nın 2023 yılı verilerine göre Türkiye genelinde en çok Suriyeli barındıran 8. şehir olarak belirlendi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, afet konutlarının inşasında çalışan işçiler, yüklenici firma tarafından bir süredir alamadıkları maaşlarını talep etmek amacıyla iş bırakma eylemi başlattı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde şehirlerarası otobüste yapılan kontrolde, bebek maması içerisinde uyuşturucu taşıyan zehir taciri yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan şahıs, gizlendiği evde yakalandı.

SİYASET

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, yaklaşan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı belli oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri öğrenci servis araçlarında denetimde bulundu. 3 servis şoförüne toplamda 3.552 lira idari para cezası uygulandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde ruhsatsız silah bulunduran iki şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.