• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.600 %-0.95
  • ETHERIUM 2.568 %0.63
24°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

6 Kasım tarihinde dünyaya çarpan g3 seviyesindeki jeomanyetik (solar) fırtına korku yarattı. Son olarak 2021 Kasım ayında da gözlemlenen jeomanyetik...

GÜNCEL

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde 5 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'daki İnci Apartmanı soruşturmada tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

GÜNCEL

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta Şekerdere Bulvarı, Kayseri yolu, Doğukent Mahallesi ve Karacasu gibi nüfusun yoğun olduğu bölgelerde asbest tespit edildi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Andırın Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın açılışı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 10 Kasım'da izleyicilerle buluşacak olan TRT ortak yapımı 'Aslan Hürkuş 3: Anka Adası'nın galası yapıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen EXPO 2023 Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı.

GÜNCEL

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin merkez üssü Elbistan ilçesinde, Down sendromlu gençler bir günlüğüne polislik heyecanı yaşadı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremlerde ağır hasar aldığı için yıkılan Hazreti Osman Camisinin yeniden yapımı için temel atma töreni düzenlendi.

GÜNCEL

6 Şubat Depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Ilıca kaplıcası kış turizmine hazırlanıyor.

GÜNCEL

Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Pazarcık ilçesinde Beşiktaş Spor Kulübü tarafından yapılan Beşiktaş İlkokulunun açılış törenine katıldı.

GÜNCEL

OTC sektörünün lider firması Orzaks İlaç ve Doğu Pediatri Derneği, 2 Kasım Dünya D Vitamini Günü kutlamaları kapsamında Kahramanmaraş’ta depremden...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı bina sahipleri, Milli İrade Meydanı'nda bir araya gelerek orta hasarlı binalar konusunda basın açıklaması yaptı.