• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • STERLIN 45,23 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
19°

Elbistan Haberleri

elbistan haberleri ve güncel elbistan gelişmeleri, elbistan ile ilgili tüm video, elbistan fotoğrafları ve elbistan haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin izleri hala silinmezken, yıkılan binalardan geriye acı dolu manzaralar ortaya çıktı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından planlanan bir elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın elektrik dağıtım şirketi AKEDAŞ, bölgede yapılacak işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 3.9 şiddetindeki deprem, bölgede tedirginliğe neden oldu.

GÜNCEL

AKEDAŞ'tan Elektrik Kesintisi Uyarısı: Kahramanmaraş'ın Bazı İlçelerinde 6 Ocak'ta Planlı Kesintiler Olacak.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda, örgüt faaliyetlerine yönelik yakalama kararı bulunan bir şüpheli gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen depremin ardından, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün öncülüğünde açılan tanzim satış noktasında et fiyatları düşürüldü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde faaliyet gösteren bir özel banka şubesinde çalışan 42 yaşındaki C.B., müşterilerin hesaplarından yaklaşık 50 milyon TL'yi zimmetine...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde jandarma ekipleri, otomobilde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde otomobil kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Emniyet Teşkilatı'nın hizmet kalitesini artırmak ve personelin güvenliği için 3 adet binek araç tahsis edildi.