• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
19°

Dulkadiroğlu Haberleri

dulkadiroğlu haberleri ve güncel dulkadiroğlu gelişmeleri, dulkadiroğlu ile ilgili tüm video, dulkadiroğlu fotoğrafları ve dulkadiroğlu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın yan yatması sonucu 1 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde, maaşlarını alamadıklarını iddia eden iki inşaat işçisi, çareyi kule vincin tepesine çıkarak eylem yapmakta buldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Elektrik Kesintisi Uyarısı! Andırın, Pazarcık ve Dulkadiroğlu Etkilenecek.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Bir İş Yerinde Baca Yangını: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Facianın Önüne Geçti

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, hareket halindeki bir araçtan pompalı tüfekle yapılan saldırıda dört kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Erkenez Mahallesi'nde bulunan geçici barınma merkezinde çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Beyazıtlı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil hurdaya dönerken sürücü yaralı olarak kurtuldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Bulanık Mahallesi’nde, dededen kalma tohumlarla üretilen "Bulanık domatesi" bu yıl da üreticilerine umut veriyor. Türkiye’nin en...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde bir motosiklet kazası meydana geldi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde Depremzedelerin Yaşadığı Konteynır Kentte Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Kuzucak Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın ardından, yangına havadan ve karadan...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 31 Temmuz Gecesi İçmesuyu Kesintisi Uyarısı: Onikişubat ve Dulkadiroğlu’ndaki 18 Mahalle Etkilenecek!