• DOLAR 34,10 %0.20
  • EURO 38,09 %0.08
  • STERLIN 45,38 %0.08
  • ALTIN 2.842,82 %0.48
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.900 %3.57
  • ETHERIUM 2.550 %6.22
20°

6 Şubat Depremi Haberleri

6 Şubat Depremi haberleri ve güncel 6 Şubat Depremi gelişmeleri, 6 Şubat Depremi ile ilgili tüm video, 6 Şubat Depremi fotoğrafları ve 6 Şubat Depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Adalet Bakanı Tunç, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde adalet hizmetlerine ilişkin bilgi verdi.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında depremde yıkılan evlerin aynı yerde yeniden yükselmeye başladığını...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk anından itibaren sahada etkin rol aldığını ifade etti.

GÜNCEL

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve bir dairelik reklam teklifini Kahramanmaraş merkezli depremde evlerin yerle bir...

YAŞAM

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da inşaat ustası olan Sefer İpek, yaptığı resimlerle depremzedeler için kurulan konteynerleri süslüyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş depremini tahmin eden çizgi dizi Simpsonlar, meğer beklenen Marmara depremiyle ilgili de tahminlerde bulunmuş.

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığınca, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında sürdürülen Köy Sağlık Taramaları kapsamında eylül ayı itibarıyla muayene sayısı...

GÜNCEL

Bakan Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerde yıl sonuna kadar 46 bin afet konutunun teslim edileceğini belirtti.

GÜNCEL

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağını ve bu konuda genel...

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşa edilecek Şehir Hastanesinin proje çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

GÜNCEL

Hak- İş Konfederasyonu bünyesinde bulunan Hizmet-İş Sendikası Uzman Psikologları ile Üyelere psikolojik destek sağlayacak.

GÜNCEL

6 Şubat felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde deprem şehitleri anısına fidan dikilecek.