Yaşlı Bakım Teknikeri Burcu Kuruçay, sağlık sektöründe yıllardır sürdürdüğü özverili çalışmaları ve yaşlılara gösterdiği ilgi ile tanınıyor. Yaşlı bireylerin bakımı ve ihtiyaçlarının karşılanmasında uzman olan Kuruçay, yaşlıların yalnızca sağlık sorunlarına değil, aynı zamanda ruh sağlığına da özen göstererek kapsamlı bir destek sunuyor. Kuruçay’ın amacı, yaşlıların hayatlarına sıcaklık ve güven katarken, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek.

Kuruçay, her bir bireyin sağlık ihtiyaçlarını detaylı şekilde değerlendirerek kişiye özel bakım planları hazırlıyor. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesi, hareket kabiliyetinin korunması ve günlük ilaç takibinin yanı sıra her bir yaşlı bireyin sosyal ve duygusal ihtiyaçlarını da karşılamaya özen gösteriyor. Yaşlı bireylerin günlük yaşamda bağımsız hareket edebilme kapasitelerini koruyabilmeleri için düzenli egzersizler öneren ve uygulatan Kuruçay, aynı zamanda onların ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyerek hayatlarına neşe katıyor.

Elisa Fashion Toptan Kadın Mont Koleksiyonuyla Kışa Hazır Olun Elisa Fashion Toptan Kadın Mont Koleksiyonuyla Kışa Hazır Olun

Kuruçay, yaşlı bireylerin hayata bağlılıklarını artırmak ve ruhsal destek sağlamak için sık sık motivasyon konuşmaları yaparak onlara moral veriyor. Ailelerinden uzakta ya da yalnız yaşayan yaşlılara, ikinci bir aile sıcaklığı sağlama amacıyla empati ve anlayışla yaklaşıyor. Kuruçay, “Yaşlılarımız, geçmişin emekçileri, bize bıraktıkları mirasın sahipleri. Onların yüzündeki bir tebessüm, benim için en büyük motivasyon” diyerek mesleğine olan bağlılığını dile getiriyor.

Bu içten ve profesyonel yaklaşımla Burcu Kuruçay, yaşlı bireylerin hayatlarına dokunan, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir rehber ve destekçi olmayı sürdürüyor. Yaşlıların yalnızca sağlıklarını değil, mutluluklarını da korumayı amaçlayan Kuruçay, çevresindekilere ve meslektaşlarına ilham veriyor.

Editör: Dilek Nur