Link olarak bilinen bu internet adresleri, sayfaların tarayıcıda görünmesini sağlamaktadır. Bazıları kısa olsa da genel olarak bakıldığında bu linkler oldukça uzundur. Birçok kişi url kısaltma ile bu linkleri daha kısa ve öz bir hale getirmektedir. 
Url kısaltma, internet ortamında kişilere büyük avantajlar sağlamaktadır. Kısaltılan urller internet ortamında daha kolay paylaşılmaktadır. Site sahibi olan kişiler ya da internet kullanıcıları karmaşık karakterler yerine kısa ve öz urller ile paylaşımlarda bulunabilmektedir. Url kısaltma işleminiz için L24 ile iş birliği yapabilir ve kaliteli hizmetin farkına varabilirsiniz. 

Link Kısaltma Sosyal Medya Üzerinde Etkili midir?

Link kısaltma, sosyal medya kullanıcıları için oldukça faydalı bir işlemdir. Sosyal medyada linkler uzun karakterlere sahiptir bu nedenle bunların kısaltılarak kullanılması gerekir. Kişilerin linklerini kısaltarak kullanınca daha göze hitap eden bir profil ve daha çok kişinin dikkatini çeken bir link elde edebilmektedir. 
Bunların yanı sıra linklerin anlamlı sözcüklerden oluşması, kişilerin daha kolay kullanmasını sağlayacaktır. Kısaltılan urller paylaşım yaparken harf sınırlamasına takılmamaktadır ve bu şekilde kişiler daha fazla içerik paylaşabilmektedir. 

Link Kısaltmanın Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Link kısaltmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Her yönü ile oldukça kullanışlı olan bu işlemin tek avantajı kısa karakterler değildir. Diğer avantajları şu şekildedir;
Pazarlama mesajlarında daha yalın linklerin kullanılmasını sağlar. Bu şekilde de tıklanma sayısı artar,
Kısaltılan linkler alan adı içermemektedir. Bu nedenle kişilerde merak duygusu uyanmaktadır ve daha fazla tıklama elde edilmektedir,

Broşür, dergi, TV ve bunun gibi benzeri ortamlarda daha akılda kalıcı bir url elde edilir. 
Görüntüsü, kullanımı, gönderimi ve paylaşımı daha kolay olmaktadır,
Kısaltılan linkler ile kişiler tıklanma sayısını ve istatistikleri takip edebilmektedir. 
 Url kısaltmanın tüm bu avantajlarından faydalanmak için L24 ile çalışabilir ve kendinizi daha ileri taşıyabilirsiniz. 

Link Kısaltma Hız ve Performans Açısından Etkili midir?

Url kısalt işlemi ile karmaşık ve uzun olan internet adresinizi daha anlaşılır ve daha kısa bir hale getirebilirsiniz. Bu işlem sayesinde linklerinizi kolayca paylaşabilir ve aklınızda tutarak her yerde paylaşabilirsiniz. Ayrıca link kısaltmak internet adreslerinin hızına ve performansını da büyük bir etki etmektedir. 

Link kısaltma ile karakterler azaldığı için internet sayfası daha hızlı yüklenmektedir. Ancak bunlardan faydalanmak için link kısaltma işleminin iyi bir şekilde yapılması gerekir. Linkler kısaltıldığı zaman daha az karakter içerdiği için bu şekilde dosya boyutunuzda azalacaktır. Daha küçük boyuta sahip olan dosyalar, internet ortamında daha hızlı paylaşılmaktadır. Sizde linkinizin daha hızlı açılması ve internet sayfanızın performansının artması için L24 ile url kısaltma işlemi yapabilirsiniz. 

Neden L24’ü Tercih Etmelisiniz?

Unutulmaz Tatil Anıları Biriktirebileceğiniz Mavi Turlar Unutulmaz Tatil Anıları Biriktirebileceğiniz Mavi Turlar

Link kısaltma işleminin avantajlarından faydalanmak için bu işlemi alanında uzman bir kişi ile yapmanız gerekir. Bu gibi bir durumda L24 linklerinizi profesyonel şekilde kısaltalar daha fazla avantaj elde etmenizi sağlayacaktır. 
Bunların yanı sıra L24 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. L24 için müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelmektedir. Bu nedenle yapılan her işte müşterilerin elde edecekleri avantajlar dikkat edilmektedir. Url kısaltma işlemini tek başınıza da yapabilirsiniz ancak uzman bir yardım ile daha fazla avantaj elde edebilirsiniz. L24 url kısaltma ile internet sayfanızın daha avantajlı, daha hızlı ve daha kaliteli olmasını sağlayabilirsiniz. 

Editör: Dilek Nur