• DOLAR 34,13 %0.30
  • EURO 38,12 %0.14
  • STERLIN 45,48 %0.14
  • ALTIN 2.873,43 %1.56
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.850 %-0.59
  • ETHERIUM 2.539 %2.74
24°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Valiliği, 6 Şubat deprem felaketinin ardından yapılan hak sahipliği tespitlerine göre kura sonucu konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar için borçlanma başvuru süresinin sonuna yaklaşıldığını duyurdu. 10 Ağustos Cuma günü sona erecek olan başvuru süresi için son 3 gün kaldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde Depremzedelerin Yaşadığı Konteynır Kentte Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 20 yıl aradan sonra yeniden düzenleyeceği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı için geri sayım başladı. Fuarın açılışı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, etkinliğin detaylarını ve heyecanını paylaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aranın ardından düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı için toplu ulaşımda kapsamlı düzenlemelere gitti. 9 Ağustos Cuma günü başlayacak fuarın katılımcılarının KAFUM Atatürk Parkı'na rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabilmeleri amacıyla şehir içi toplu taşıma seferlerinde değişiklikler yapıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kıraç, Kahramanmaraş'ta 9 Ağustos’ta Başlayacak Olan Geleneksel Ağustos Fuarı’nın Açılış Konserinde Sahne Alacak.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde yer alan 321 bin dekarlık arazilerin sulanmasını sağlayacak 300 kilometrelik boru hattı su projesi tamamlandı. Bu dev proje, 1995 yılında sulama amacıyla yapımına başlanan Adatepe Barajı'nın su kaynaklarını kullanarak bölgedeki tarımsal potansiyeli artıracak.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, 9 Ağustos Cuma günü kapılarını açacak Geleneksel Ağustos Fuarı için heyecanla bekliyor. Fuar, 20 yıl aranın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkan Fırat Görgel öncülüğünde yeniden düzenleniyor. KAFUM Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek fuarda, son hazırlıklar tamamlanırken, şehirde fuar heyecanı giderek artıyor.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin önde gelen turizm merkezlerinden Ilıca'da geniş çaplı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Başkan Fırat Görgel'in talimatıyla başlatılan bu çalışma, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

1 ay önce GÜNCEL

Adana'nın Kozan ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen art arda üç deprem, bölge halkında ve çevre illerde paniğe yol açtı.