• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,10 %0.09
  • STERLIN 45,44 %0.09
  • ALTIN 2.873,94 %1.58
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.600 %-1.57
  • ETHERIUM 2.541 %3.14
22°
2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş ve çevresi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

2 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Boğaziçi bölgesinin artık yapılaşmaya uygun alan kapsamına alındığını açıkladı. Kurum, "Yapılaşmanın olduğu bölgelerde gerekli zemin iyileştirmeleri yapılarak inşaatlar sürdürülebilecek. Yapılaşmanın olmadığı alanlarda ise 6 ay daha araştırma yapılacak. Hayırlı olsun" dedi.

2 ay önce Yemek

Profiterol malzemeleri nelerdir? Profiterol hangi ülkeye ait? Profiterol italyan mı? MasterChef profiterol tarifi. Profiterol hamuru nasıl yapılır? "Pate a Choux" (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraşlılar Dikkat! Yarın Sabah Saatlerinden itibaren başlayarak 8 Saati Bulacak Elektrik Kesintileri Geliyor...

2 ay önce GÜNCEL

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden ağır hasar gören bölgede, AFAD tarafından kiracılara sağlanan destek ödemesi durdurulmuştu. Ancak ev sahiplerine yönelik kira desteği sürecek.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yayımlanan yeni düzenleme ile apartmanlarda gürültü yapanlara sıkı cezalar getirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan bu düzenleme, apartman sakinleri için önemli değişiklikler içeriyor.

2 ay önce GÜNCEL

TBMM'ye sunulan yeni Hayvanları Koruma Kanunu teklifi, sokak hayvanları için önemli düzenlemeler içermekte. AK Parti'nin 17 maddelik teklifi, ötenazi ve barınak şartları gibi konuları kapsayarak, sokak hayvanlarının daha iyi bir yaşam sürmelerini hedefliyor. Teklif, hayvanların sağlıklı barınaklara alınmasını, kısırlaştırılmasını ve sahiplendirilmesini amaçlıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan Penta Park Sitesi'nde 115 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili davada, müteahhitler Mesut Başkır ve Özcan Çakmak suçlamaları reddetti.

2 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta Boğaziçi bölgesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce GÜNCEL

Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş başta olmak üzere etkilediği 11 il için önemli bir deprem uyarısında bulundu. Naci Görür, bu bölgelerin milyonlarca yıl boyunca levha sınırında kalacaklarını ve dolayısıyla deprem üretmeye devam edeceklerini vurguladı.