• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %0.63
  • ETHERIUM 2.550 %3.29
18°
2 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Balıkesir, Bursa, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden biri olan Mustafa Or Caddesi’nde yürüyüş yollarını yeniliyor. Deforme olan yaya yolları, nokta kabartmalı şeritler ve rampalar eklenerek özel gereksinimli vatandaşlar için daha kullanışlı hale getiriliyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Havalimanı 2024 Haziran Ayı İstatistikleri Açıklandı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Jandarma Trafik Ekipleri Tarım Araçlarına Yönelik Denetim Yaptı

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde hafriyat yüklü bir kamyon, yeni yol şantiyesinde devrildi. Olayda sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’ı ağırlayarak şehirlerindeki savunma sanayi yatırımlarını değerlendirdi. Görgel, yapılan ve planlanan yatırımlarla Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şehirlerinden biri haline geleceğini belirtti.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve hayallerindeki sporcular olmalarına yardımcı olmak için düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları yoğun ilgi görüyor.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde hasar gören altyapı sistemlerini yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Onikişubat Toptancılar Çarşısı’nda yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda yeni bir yağmursuyu hattı inşa ediliyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenecek anma etkinlikleri büyük bir katılımla gerçekleşecek.

2 ay önce GÜNCEL

"Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı," Ağustos ayında vatandaşlarla buluşuyor. Fuara katılmak isteyen esnaflar, 20 Temmuz tarihine kadar başvurularını yapabilirler.