• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.63
  • ETHERIUM 2.560 %0.34
18°
3 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır ve Mardin sınırları arasında meydana gelen anız yangını, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek büyük bir felakete yol açtı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehir genelinde sağladığı ücretsiz toplu taşıma hizmeti ile vatandaşların beğenisini kazandı.

3 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş ve depremden etkilenen diğer illerde gerçekleştirilecek kapsamlı yeniden yapılanma sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Spor

Kahramanmaraş'ı TFF 3. Lig'de temsil edecek olan Kahramanmaraş İstiklal Spor, yeni sezon öncesi önemli adımlar attı. Kulüp, sportif direktör ve teknik direktör pozisyonlarına imzalar attırarak yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hayırseverler tarafından bağışlanan kurban paylarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını korumak ve hijyenik koşulları sağlamak amacıyla kurban satış ve kesim yerlerinde kapsamlı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNCEL

Kandilli Duyurdu: Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde 3,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.

3 ay önce GÜNCEL

AKEDAŞ Duyurdu: 21 Haziran 2024 Kahramanmaraş Elektrik Kesintisi Günlük Hayatı Etkileyecek! İşte Ayrıntılar...

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş depreminin gerçekleşmeden önce belirtiler verdiği ve bu belirtilerin uzaydan alınan verilerle tespit edildiği iddia ediliyor. İşte detaylar...

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine bağlı Ağcaşar Mahallesi'nde küçükbaş hayvan ölümlerinin şarbon hastalığından kaynaklandığı tespit edildi. Karadede Yaylası'nda yapılan incelemeler sonucunda şarbon bulgularına rastlanmasının ardından bölge 15 günlük karantinaya alındı.