• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.149 %0.08
  • ETHERIUM 2.566 %0.93
23°
3 ay önce GÜNCEL

Malatya'da Kurban Bayramı heyecanına deprem paniği gölge düşürdü. Akçadağ ilçesinde 4.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem Kahramanmaraş'ta da şiddetli şekilde hissedildi.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehri ziyaret eden AFAD Başkanı Okay Memiş ile çeşitli temaslar gerçekleştirdi. Başkan Görgel, “AFAD Başkanımıza Kahramanmaraş'a gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

3 ay önce GÜNCEL

A Haber'in popüler programı "Şehre Yakın", Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi ve yöresel lezzetlerini ele aldı. Ancak, programda şehrin Doğu Anadolu Bölgesi'nde olduğu şeklinde yanlış bir bilgi verilmesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Havalimanı Mayıs Ayı Yolcu ve Uçak Trafiği İstatistikleri Yayınlandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerle ilgili olarak TÜİK'ın yayımladığı ölüm istatistikleri ile İçişleri Bakanlığı'nın verileri arasında ortaya çıkan fark, kamuoyunda karışıklık yaratmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın 53 bin 537 olarak açıkladığı

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı arifesinde trafik kazası haberleri peş peşe geliyor.

3 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapımına başlanan konutlardan 76 bininin teslim edildiğini duyurdu. Özhaseki, yıl sonuna kadar 200 bin konutun daha teslim edileceğini ve gelecek yıl sonuna kadar tüm hak sahiplerine evlerinin teslim edileceğini belirtti.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşayan Suriye uyruklu Yasin Dibo, saç ekimi operasyonu için gittiği Gaziantep'teki Özel Hayat Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 45 yaşındaki Dibo'nun ani ölümü, ailesini yasa boğarken, hastaneden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan-Afşin yolu Çağılhan Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir sürücü yaralandı.

3 ay önce GÜNCEL

Oğuzhan Uğur, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaptığı 'barajlar çatladı' paylaşımı nedeniyle yargılanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı ve Uğur'un 4 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.