• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.195 %-0.59
  • ETHERIUM 2.556 %-0.06
29°
3 ay önce GÜNCEL

Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlıyor ve bayram namazı tüm Türkiye'de belirli saatlerde kılınacak. Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı namazı saat 05.44'te eda edilecek.

3 ay önce GÜNCEL

Minimalizm, modern hayatta giderek artan karmaşa ve tüketim çılgınlığına karşı bir tepki olarak ortaya çıkmış bir yaşam felsefesidir. Bu felsefe, gereksiz detaylardan arınarak hayatın özüne odaklanmayı ve basitliği benimsemeyi amaçlar. Etraftaki fazlalıklardan kurtularak, sade ve işlevsel olanı ön plana çıkarmak, minimalist yaşamın temel ilkesidir.

3 ay önce GÜNCEL

TÜİK Verilerine Göre Kahramanmaraş Depremlerinde 45 Bin 784 Kişi Hayatını Kaybetti.

3 ay önce TEKNOLOJİ

Casper VIA A40 model telefonu, üstün performansı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor.

3 ay önce GÜNCEL

Onikişubat’ın yaşam kalitesini yükseltmek hedefiyle 7/24 mesai yaparak ilçenin yol haritasını çıkaran ve çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, ömrünü tamamlamış kilit parke yolları sıcak asfaltla buluşturarak çok daha konforlu hale getirirken, vatandaşların memnuniyetini de artırıyor.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personelleriyle bayramlaştı. Kurum içerisindeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Başkan Görgel, personellerin bayramını tebrik etti ve birlik beraberlik mesajı verdi.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların daha hijyenik bir ortamda kurbanlık alışverişi yapabilmesi için Canlı Hayvan Borsası’nda kapsamlı temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşlara şehir merkezi ile Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Belediye ve özel halk otobüsleri, bayramın birinci günü olan 16 Haziran Pazar gününden itibaren başlayacak olan bu uygulamayı, bayramın son günü olan 19 Haziran Çarşamba günü saat 23.59’a kadar sürdürecek.

3 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesinde 16 mahallenin ulaşım standardını yükseltmek için yeni yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

3 ay önce GÜNCEL

Turan Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yaşar liderliğinde, İstanbul'daki hayırsever vatandaşların destekleriyle Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla müzik enstrümanları temin edileceği duyuruldu.