• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %0
  • ETHERIUM 2.551 %0.15
28°
3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Ziraat Odası Başkanı Ali Çiftepala, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanan buğday alım fiyatlarına sert tepki gösterdi. Çiftepala, mevcut hububat alım fiyatlarının çiftçileri zor durumda bıraktığını ve büyük sıkıntılara yol açacağını belirtti.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet paramparça olurken, sürücü mucizevi bir şekilde yaralı olarak kurtarıldı.

3 ay önce GÜNCEL

Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Kahramanmaraş'ta işlenen vahşet dolu bir iddiaya kilitlendi. Canlı yayında kıyma makinesi ile cinayet işlendiği iddiası ortalığı karıştırdı.

3 ay önce GÜNCEL

Kemer, Antalya’nın en popüler turizm merkezlerinden biri olarak, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda önemli bir başarı elde edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı parfümlerle ilgili başarılı bir operasyon düzenledi. Operasyonda çeşitli markalarda toplam 2124 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.

3 ay önce Ekonomi

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde yıllık 20 milyon adet kebaplık şiş üretimi gerçekleştirildi. Bu üretimin 10 milyon adedi, Oğuz Eskalen, Muhammed Emin Eskalen ve Yusuf Eskalen'in paslanmaz çelik kromdan yapılan ve gıda ile teması uygun atölyelerinde üretilirken, geri kalan 10 milyon adet ise kentteki diğer 5 firma tarafından yapıldı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta kurban bayramına hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, büyükbaş hayvanların da satışa sunulduğu canlı hayvan pazarında hareketlilik yaşanıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki Büyükyapalak Mahallesi'nde bulunan sulama göletinde bir erkek cesedi tespit edildi

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü kontrolünü kaybettiği otomobiliyle aydınlatma direğine çarparak yaralandı. Olay, Ağcalı yokuşunda gerçekleşti.