• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %0.63
  • ETHERIUM 2.550 %3.29
18°
3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Peynirdere Mahallesi’nde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada iki kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Genç Adımlar Kampa-8” projesi başarıyla tamamlandı.

3 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan’ın kırsal mahallelerinin yoğun olarak kullandığı Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu’nda bakım çalışmalarına başladı. Deforme olmuş ve ulaşımda aksamalara neden olan yol kesimlerinde, sıcak asfaltla tamir çalışmaları gerçekleştiriliyor.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde bulunan 66012. Sokak'ta asfalt çalışmaları yapılacağını ve bu nedenle arterin bir gün süreyle trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

3 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, Kahramanmaraş'ta Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bildirildi.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşlar, bu akşam yaşanacak su kesintisine hazırlıklı olmalılar.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 42 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Bad-ı Saba Sitesi Faciasının Sorumluları Belirlendi: Müteahhit, Yapı Denetim Firması ve Jeoloji Mühendisi Asli Kusurlu!

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremleriyle başlayan ve 467 gün süren belirsizlik bir anne için acı şekilde sonuçlandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen'in emekli olmasının ardından görevi vekaleten yürütülen Harun Kurt, bu göreve asaleten atandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.