• DOLAR 34,11 %0.26
  • EURO 38,13 %0.16
  • STERLIN 45,48 %0.16
  • ALTIN 2.877,36 %1.70
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.455 %-1.18
  • ETHERIUM 2.546 %3.74
23°
3 ay önce GÜNCEL

Canlı Hayvan Borsası’na Ücretsiz Ring Seferleri Başladı! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık almak isteyen vatandaşlar için ücretsiz ring seferleri başlattı. Bu hizmet, 15 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Balıkesir merkezli olarak Kahramanmaraş dahil olmak üzere 15 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda, 37 zanlı gözaltına alındı.

3 ay önce SAĞLIK

Şeker kamışı suyu, doğanın bize sunduğu harika bir içecektir. Hem tatlı hem de ferahlatıcı olan bu içecek, sağlığımıza pek çok fayda sağlar. Şeker kamışı suyunun bilinen ve bilinmeyen faydaları, insan vücudu üzerinde olumlu etkiler yaratır. İ

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) belirlediği Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı arasında yer alan 7 Kahramanmaraş firmasını tebrik etti. Başkan Buluntu, “TİM ilk 1000 listesine giren ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı sunan tüm firmalarımıza teşekkür ederim” dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarla suçlulara göz açtırmadı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Gazze'deki katliamı gündeme getirmek amacıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Filistin temalı çocuk şenliğinde, küçük çocuklar Filistin renklerini taşıyan kıyafetler giydi.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu üretimine yönelik 20 ilde düzenlenen "Narkoçelik-22" operasyonlarında toplam 157 şüphelinin yakalandığını ve bunlardan 56'sının tutuklandığını açıkladı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK'lar), İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na yönelik saldırılarını kınamak için anlamlı bir yürüyüş düzenledi. 50'den fazla STK'nın bir araya gelerek organize ettiği etkinliğe binlerce vatandaş katıldı, motosikletli gruplar da destek verdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi takla atan otomobilde sıkışan sürücü yaralandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Galgamaç Şelalesi'ne serinlemek için giden bir anne ile kızı, aşırı sıcaklar nedeniyle fenalaşarak mahsur kaldı.