• DOLAR 34,12 %0.27
  • EURO 38,12 %0.09
  • STERLIN 45,43 %0.09
  • ALTIN 2.876,54 %1.67
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.28
  • ETHERIUM 2.560 %4.58
23°
3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, seyir halindeki hafif ticari aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde kontrolden çıkan bir otomobil, önce bariyerlere ardından park halindeki bir tırın dorsesine çarptı. Kazada sürücü yaralandı ve araç hurdaya döndü.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu, Onikişubat ile Göksun ilçelerinde üretilen ve coğrafi işaret belgesi alınması için çalışma yapılan aromalı, dayanıklı ve albenisi ile dikkat çeken çilek, sofralarda yerini almaya başladı.

3 ay önce GÜNCEL

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremler sonrası bölgeden kaçmaya çalışan vatandaşlara kesilen trafik cezalarını gündeme getirdi. Öztunç, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, bu cezaların iptal edilmesi gerektiğini belirtti.

3 ay önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ülke genelinde zorunlu afet sigortası uygulamasının Haziran ayının sonunda başlatılacağını duyurdu. Bu yeni sistemle birlikte, depremler başta olmak üzere diğer doğal afetler de sigorta kapsamına alınacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir odun ambarı ve plastik meyve-sebze kasası üretim-deposunda bugün öğleden sonra yangın çıktı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

3 ay önce GÜNCEL

Türk Kızılay, Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaraları sarmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Elbistan’daki 100. Yıl Kütüphanesi’nde özel eğitim koçluğu programı başlattı. Bu program sayesinde 80’den fazla depremzede öğrenci, üniversite sınavına hazırlık süreçlerinde destek aldı.

3 ay önce GÜNCEL

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Kahramanmaraş'ta yaşanan korkunç bir olayla sarsıldı.

3 ay önce GÜNCEL

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, son açıklamalarında Doğu Anadolu Fay Hattı'nın Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Kıbrıs'a kadar uzandığını vurgulayarak Kahramanmaraş için büyük bir deprem beklentisi olmadığını belirtti.

3 ay önce GÜNCEL

Karmod'un sunduğu anahtar teslim prefabrik evler, hızlı ve sorunsuz bir taşınma deneyimi sunar. Bu prefabrik yapılar, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır ve müşterilere mükemmel bir kullanım kolaylığı sağlar.