• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 38,22 %0.08
  • STERLIN 45,80 %0.08
  • ALTIN 2.924,68 %0.15
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.400 %-0.76
  • ETHERIUM 2.630 %-1.5
18°
9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın futbol sahalarında görev yapan hakem Mehmet Gökçeli, örnek bir davranış sergileyerek yerel amatör U-18 Ligi'nde yaşanan bir olayla dikkat çekti.

9 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlara dair ortaya atılan 'Sivil yerleşim bölgeleri hedef alındı' iddialarına yanıt verdi.

9 ay önce ASAYİŞ

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Köşk Mahallesi'nde dehşet verici bir olay yaşandı. Bir grup saldırgan, telefonla çağırdıkları 34 yaşındaki bir erkeği silah tehdidi ile etkisiz hale getirip kadın kıyafeti giydirdikten sonra defalarca tecavüz etti. Direğe bağlanarak işkence yapılan mağdur, kanlar içinde bulunduğu yerden kurtarılarak hastaneye götürüldü. Jandarma, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

9 ay önce GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde deprem nedeniyle zarar gören okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

9 ay önce GÜNCEL

Adalet Bakanlığı, Türkiye'deki suç haritasını açıkladı. Kahramanmaraş, bu haritada öne çıkan suçlarla dikkatleri üzerine çekti.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Fay Hattı ve Heyelan Bölgelerinde Detaylı Zemin Etüt Çalışmaları Devam Ediyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan dehşete düşüren olayda, tapu anlaşmazlığı nedeniyle tartışan abla ve kardeş hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde gerçekleşen deprem şehir merkezini de salladı.

9 ay önce Spor

Çukurova Doğa Gezginleri Spor Kulübü (ÇUGEZ) tarafından 15. Ulusal Hasan Dağı kış tırmanışı düzenlendi.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Polis Ekipleri, Suça Karışan Şüpheliyi Kovalamacanın Ardından Yakaladı!