• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,34 %0.44
  • STERLIN 45,91 %0.44
  • ALTIN 2.917,28 %-0.10
  • BİST100 9.690 %-0.90
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.75
26°
9 ay önce GÜNCEL

Prof. Dr. Naci Görür, Bursa Gemlik ve Tunceli için acil uyarı yaptı: Gemlik’te normal şartlarda yaşayan insan olmaması lazım, Tunceli için de aynen Hatay'ı söylediğimiz gibi, Kahramanmaraş'ı söylediğimiz gibi... Tunceli'nin de taşınması lazım, tüm risk altında.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen acı olayda, otoparkta seyir halindeki bir araç, 2 yaşındaki Miray İ.'ye çarptı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Gaziantep yolunda meydana gelen trafik kazasında, sürücü aracın kontrolünü kaybederek takla attı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Ballıca Mahallesinde gece yarısı meydana gelen otomobil yangını, çevrede kısa süreli panik yarattı.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu, Göksun, Çağlayancerit, Onikişubat ve Türkoğlu ilçesinde AKEDAŞ tarafından planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

9 ay önce SİYASET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Betül Sayan Kaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel'in ziyaretinde Müsiad’ın öncülüğünde Kahramanmaraş’a Sevgi evleri yapılacağını açıkladı.

9 ay önce GÜNCEL

Türkoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gavur Gölü, Mamut ve Geleneksel Okçuluk temalı projeler, sadece 2023 Kahramanmaraş EXPO'sunda değil, aynı zamanda Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2024 EXPO'ya katılma davetiyesini de kazandı.

9 ay önce Ekonomi

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere (20 Aralık Çarşamba) 1 lira 49 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor.

9 ay önce GÜNCEL

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Işıl Var liderliğindeki ekip, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin etkilediği 11 ilde su kalitesi analizleri gerçekleştirdi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde gerçekleşen atama sonucunda devir teslim töreni düzenlendi.