• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.51
  • STERLIN 45,49 %-0.51
  • ALTIN 2.926,92 %1.07
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.850 %-2.54
  • ETHERIUM 2.495 %-3.85
18°
9 ay önce GÜNCEL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kahramanmaraş tarhanasının Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili alarak resmi koruma altına alındığını duyurdu.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlar neticesinde gözaltına alınan 173 şüpheliden 77'si tutuklandı.

9 ay önce GÜNCEL

Marmara bölgesinde çok şiddetli bir sarsıntı yaşandı. Bursa'nın Mudanya ilçesi açıklarındaki 5.1 şiddetindeki deprem Bursa ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 43 kişiye mezar olan Said Bey Sitesi davasında, sanıklar "ruhsatsız yapı" suçlamasını reddederken, avukat Zübeyir Boztemir, "İfadelere göre, binanın kaçak yapıldığı doğrulandı. En tepeden en aşağıya bir suç hali söz konusu" şeklinde açıklama yaptı.

9 ay önce Spor

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Kapıçam Doğal Yaşam parkında arazi araçlarının zorlu parkurları aştığı off-road yarışları nefes kesti. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta düzenlenen adrenalin dolu yarışlar, çok büyük ilgi gördü.

9 ay önce GÜNCEL

Hürriyetçi Eğitim Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Soylu, Kahramanmaraş genelinde özellikle Dulkadiroğlu, Elbistan ve Türkoğlu ilçelerindeki birçok okulda elektrik ve ısınma sorunlarının hala devam ettiğini dile getirdi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta evlerine orta hasarlı raporu verilen vatandaşlar, tepkilerini göstermek amacıyla AKP il başkanlığı önüne anahtar bıraktı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta seyir halinde iken alev alan su tankeri kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında yaralanma olmadı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir otomobil, apartmanın istinat duvarını yıkarak aşağı düştü. Kaza anında bahçede çocuk bulunmamasıyla faciadan dönüldü.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta depremlerin yıktığı; Trabzon, Azerbaycan, Yeni Hükümet Caddeleri gün batmasıyla birlikte karanlığa bürünüyor.