Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, kumaş yüklü bir tırın devrilmesi sonucu Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu ulaşıma kapandı. 46 KK 784 plakalı kumaş yüklü tır, Değirmendere Mahallesi Püren Geçidi mevkisinde devrildi.

Tırın Devrilmesi Sonucu Trafik Aksadı

Kazanın ardından, tırdaki kumaşlar yola savrularak geçidin tamamen kapanmasına yol açtı. Bu durum, kara yolunda her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu. Olay yerine kısa sürede jandarma, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İkinci Bir Kaza Daha Meydana Geldi

Tırın devrildiği noktada, sürücüsü belirlenemeyen 38 AFV 638 plakalı tır ile 38 FD 609 plakalı başka bir tırın çarpışması sonucunda ikinci bir kaza yaşandı. Neyse ki, bu kazada herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Yol Açıldı, Trafik Rahatladı

Kahramanmaraş'ta Feci Kaza: Araç Direği Yıktı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı! Kahramanmaraş'ta Feci Kaza: Araç Direği Yıktı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

Yaklaşık iki saat süren yol kapanmasının ardından, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla kara yolu yeniden ulaşıma açıldı. Bölgedeki trafik akışının normale dönmesiyle birlikte, uzun araç kuyrukları da sona erdi.

Olayla ilgili soruşturma ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Güvenlik güçleri, kazanın nedenlerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Dilek Nur