Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı bağlantısını güçlendirmek amacıyla başlattığı zemin iyileştirme, kavşak düzenleme ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Detay 2-2

Ulaşım Konforu Artıyor

Şehrin ulaşım altyapısını iyileştirmek ve trafiği rahatlatmak için büyük yatırımlar yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, araç sirkülasyonunun yoğun olduğu bu bağlantı noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Dar olması nedeniyle trafik akışında sorunlara yol açan bağlantı yolunda genişletme çalışmaları tamamlandı ve zemin iyileştirmelerinin ardından asfalt uygulamalarına geçildi.

Türkoğlu’nda Yeni Toplu Taşıma Hatları 2 Eylül’de Hizmete Açılıyor Türkoğlu’nda Yeni Toplu Taşıma Hatları 2 Eylül’de Hizmete Açılıyor

Havadan 1-2

Çevre Düzenlemeleri ve Kilit Parke Çalışmaları

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bölgede çevre düzenlemeleri ve kilit parke uygulamaları da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, estetik ve işlevsel bir çevre düzenlemesi hedefleniyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ile Kayseri Yolu bağlantısının ulaşım kalitesi önemli ölçüde artırılacak.

Havadan 2-2

Editör: Dilek Nur