Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Andırın’a bağlı Yeniköy, Alınoluk ve Camuzluk mahallelerine ulaşım sağlayan ana arterlerde asfalt tamir çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Göksun’a 4,7 Milyar TL’lik Altyapı ve Ulaşım Yatırımı! Kahramanmaraş Göksun’a 4,7 Milyar TL’lik Altyapı ve Ulaşım Yatırımı!

Andirin 3-2

Deforme olan yol bölümleri onarılarak hem konfor hem de güvenlik artırıldı. Ayrıca, Bulgurkaya Mahallesi'nde kilit parke uygulamaları hızla devam ederken, 10 kilometrelik Altınyayla – Akgümüş Grup Yolu’nda genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alameşe mahalle yolunda yama çalışmaları yapılırken, Bulgurkaya, Efirağzı, Cambaz ve Osmancık mahallelerinde de yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Andirin 1

Kesintisiz Yol Çalışmalarıyla Daha Güvenli Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’lik yatırımla Andırın kırsalında gerçekleştirilen bu çalışmalarla, yerleşim yerlerine ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesini hedefliyor. İl genelinde ulaşım standartlarını yükseltmeyi amaçlayan belediye, 11 ilçede yol yenileme, bakım ve onarım projelerine kesintisiz olarak devam ediyor.

Editör: Dilek Nur