İstanbul’da evinizi taşırken, seyahate giderken, iş veya okul gibi nedenlerle ülke, şehir değiştirirken kısa ya da uzun dönemli olarak eşyalarınızı bir yerde muhafaza etmek isteyebilirsiniz. Bu durumda da tabiri caizse imdadınıza depolama şirketleri koşmaktadır. 

Geniş depolama alanları ile hizmet veren kurumsal depolama şirketleri, eşyalarınızı kişisel odalı sistem depolarda muhafaza edebilmektedir. İstanbul eşya depolama ihtiyacınız var ise firmamız DEPOLA.COM.TR ile iletişime geçebilirsiniz.
İstanbul’un En Çok Tercih Edilen Depolama Şirketi

İstanbul’da faaliyet gösteren depolama şirketleri arasında yer alan DEPOLA ailesi, en çok tercih edilen depolama şirketlerinden biridir. 2500 metrekare geniş depolama alanı ile İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet veren DEPOLA şirketimiz ev, ofis ve fabrika gibi büyük hacimli işletmelerin eşyalarını depolamaktadır.

En iyi depolama şirketleri arasında oda hacmine ve eşya miktarına göre fiyatlandırma sunan DEPOLA, lojistik faaliyetlerinde profesyonel hizmetler sunmaktadır. Kişiye ve işletmeye özel depo alanlarına sahip olan şirketimiz iş ve günlük yaşamın koşuşturmacası içerisinde bir de eşya muhafazası kaygısını yaşamamanız için en iyi hizmeti vermektedir. Nakliye ve depolama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Kişiye özel depo alanlarımızda 7 gün / 24 saat güvenlikli ve koruma altında olan teknolojik sistemlerimiz ile eşyalarınızı güvenle muhafaza etmekteyiz.

Whatsapp Image 2024 10 04 At 23.55.22

İstanbul Depolama Firmalarının Avantajları

İstanbul gibi büyük bir şehirde nakliye süreci kadar eşya depolama da büyük sorunlar teşkil edebilir. İstanbul’un yoğun trafiği nakliye süreçlerini zorlu hale getirdiği gibi bir alanda çok sayıda eşyayı muhafaza etmek de bu denli zor olabilir.

Evinizde ya da ofisinizde eşyalarınızı muhafaza etmek için alan sıkıntısı çekiyorsanız, bir depo kiralayarak bu sorunu avantaja çevirebilirsiniz. İstanbul'da hizmet sunan depolama şirketleri ofis depolama, ev depolama konusunda pratik bir deneyim yaşatmaktadır.

⦁    İstanbul’daki ev depolama firmaları, 7/24 güvenlik kamerası ve alarm sistemi ile izlenen depolarda eşyalarınızı saklamaktadır. İstanbul’da hırsızlık ve diğer hasarlara karşı ekstra önlemler alınmaktadır.
⦁    Eşyalarınızın güvenle depolanması için hijyenik koşullar eksiksiz şekilde sunulmakta, rutubetsiz ortamlarda tüm eşyalarınızı güvenle saklanmaktadır.
⦁    Eşyalarınızın değerine göre DEPOLA ekibi olarak bir ekspertiz envanteri çıkarıyoruz. İstanbul’da faaliyet gösteren bir firma olarak sigortalama işlemlerini eksiksiz tamamlayıp tüm eşyalarınızı sigortalıyoruz. Bu sayede depomuzda kalan eşyalarınız maddi olarak yasal güvence altında tutulmaktadır.
⦁    İstanbul depolama şirketleri sizlere esnek bir süre tanımalı ve buna göre fiyatlandırma sunmalıdır. Kısa dönem de uzun dönem de eşyalarınızı güvenle depolarda saklayabilmelisiniz.
⦁    İstanbul gibi trafik sorununun olduğu bir ilde zaman zaman eşyalarınızı depolara ulaştırmak sizin için külfet ve zaman kaybı olabilir. Bu durumlar için nakliye hizmeti de veren bir depolama şirketi ile çalışmanızı öneririz. Biz DEPOLA ailesi olarak sizlere İstanbul’un tüm ilçelerinde hem nakliye hem depolama hizmeti sunuyoruz. Adresinizden teslim aldığımız eşyalarınızı yine depolama süreci sonunda adresinize teslim edebiliriz.
⦁    Kişiye özel bir depo alanı kiralayarak başkaları ile eşyalarınızın karışmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman da eşyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Bu tip durumlarda avantaj sağlayan numaralı sisteme sahip odalı depoları tercih edebilirsiniz. DEPOLA’da yer alan tüm odalarımız numaralıdır ve kişiye özeldir.

Bir Odanın Depolamada Kirası Ne Kadar?

Müşterilerimizin her türlü eşyası ve emaneti bizler için önemlidir ve özenle saklamaktayız. İster evinizin 1 odasını depolarımızda muhafaza edebilirsiniz, isterseniz 5-6 oda ve daha fazlasını da bizlere teslim edebilirsiniz. Ofis sahipleri ve fabrikalar da mobilyalardan, buzdolaplarına bulaşık ve çamaşır yıkama makinelerine kadar her türlü eşyayı geniş hacimli depolarımızda muhafaza edebilir.

Kiralık odalı sistem depolama hizmetlerimiz kişiye, işletmeye özeldir. Kullanılan alana göre farklı fiyatlandırmalar yapılmaktadır. Depolanan eşyaların özel bakım gerektirip gerektirmediği, kaç eşyanın depoda ne kadar alan kaplayacağı gibi durumlar fiyatlandırmaları değiştirmektedir.

Eşya depolama ücretleri odanın aylık kira bedeli ve adresten depoya nakliye hizmeti tutarına göre belirlenmektedir. Firmamız ile iletişime geçerek güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilir, teklifimizi değerlendirebilirsiniz. 

Kahramanmaraş'ta 420 İş Yeriyle Yeni Geçici Çarşı Açılışa Hazırlanıyor! Kahramanmaraş'ta 420 İş Yeriyle Yeni Geçici Çarşı Açılışa Hazırlanıyor!

Odalı Sistem Depolama Hizmetlerinin Avantajları Nelerdir?

Odalı kiralık eşya depolama hizmetlerinin zaman ve mekan açısından birçok avantajı bulunmaktadır. 
⦁    Odalı kiralık eşya depolama alanları kişiye özel, güvenli bir alan sunmaktadır.Pratik eşya depolama, işinde uzman ekip tarafından gerçekleştirildiğinde kendinizi ayrıcalıklı hissettiğiniz bir hizmettir. 
⦁    Odalı sisteme sahip olan depolarda size özel bir alan ayrılır. Bu alanlarda eşyalarınız istediğiniz süre boyunca kalabilir ve diğer kişilerin eşyaları ile de asla karışmaz. 
⦁    Depolar 7 gün / 24 saat izlenir ve olası bir hırsızlık durumunda hemen müdahale edilir. 
⦁    Sıcaklık ve nem oranı ayarlanan depolarda eşyalarınız uzun süre rahatlıkla muhafaza edilebilir.
⦁    Odalı sistem depolama hizmetleri genellikle aylık kiralanmaktadır. Fakat siz eşyalarınızı daha uzun süre depolayacak iseniz, birkaç aylık ve yıllık olarak esnek bir fiyat teklifi talep edebilirsiniz.
⦁    Eşyalarınızın özenle paketlenmesi, etiketlenmesi, evinizden, ofisinizden alınıp depolara güvenle taşınması ve yerleştirilmesi de odalı depo kiralama hizmetlerinde profesyonel ekibin size sunduğu avantajlardandır.

Editör: Dilek Nur