Kahramanmaraş'taki otobüs tartışması büyüyerek devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un iddiaları ortalığı karıştırdı. Öztunç, Mahir Ünal'ın da katıldığı törende "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin geçen sene aldığı otobüsleri boyayarak yeni gibi açılış yaptıklarını" iddia etmiş ve "Kemal Sunal filmlerini aratmayan bir olay" demişti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medya üzerinden iddialaları yalanlamıştı. Buna rağmen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, bugün TBMM'de yaptığı konuşmada konuyu yeniden gündeme getirdi ve "Başkan Hayrettin Güngör'ün sadece halkı değil Başta Mahir Ünal olmak üzere AKP'li milletvekillerini de kandırdığını" iddia etti. Öztunç "Yaparsa AK Parti yapar diyorlardı ya, böyle bir kandırmacayı yaparsa gerçekten de AK Parti yapar" eleştirisinde bulundu.TBMM'
CHP'li Ali Öztunç'un TBMM'de yaptığı bu konuşma üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medya üzerinden bir paylaşım daha yaptı. Güngör paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Bizim Ali de hatırlar. Eskiden ilkokulda “Cin Alinin Serüvenleri” başlıklı okuma ögreten kitaplar vardı. Sayfaları “At Ali at. Tut Ali tut.” diye başlardı. 1-A sınıfından Ali arkadaşımıza gelsin o zaman: "At Ali at. Tut Ali tut."
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç rasındaki tartışmanın bir süre daha devam ermesi bekleniyor.